Slimme emails in dienst van je bezoeker en ondersteunend aan de conversie.

Gepersonaliseerde en relevante emails vormen de belangrijkste bijdrage aan gebruikerservaring en conversie. OpptyLab zorgt voor de juiste boodschap aan het juiste segment met als resultaat: emails die converteren.

Een eenvoudige opmaakomgeving voor gepersonaliseerde emails

Selecteer en plaats de layout elementen die je nodig hebt

Met behulp van een simpel pluk-en-plaats principe bouw je je emails die aan alle eisen voldoen. Simpele designblokken kunnen dynamisch worden gevuld op basis van een persona. Zo kan de variabele inhoud exact de juiste informatie tonen die je in de door jou geautomatiseerde route nodig hebt.

Variabele data op afroep

Elke profielattribuut kan dynamisch in de layout worden verwerkt. Of het nu gaat om NAW- of bedrijfsgegevens, elke beschikbare data kan worden gebruikt om de inhoud volledig te personaliseren. Deze manier van opmaak bespaart niet alleen heel veel tijd in de nette afhandeling van processen, het zorgt daarnaast ook voor een persoonlijk getinte en uiterst relevante boodschap.

Email tracking na de klik zorgt voor de beste profielverrijking

OpptyLab brengt het volledige historische gedrag van een bezoeker in beeld. Dus in het geval van een verstuurde email wordt bijvoorbeeld geregistreerd hoe lang de gebruiker spendeert op de eerste landingspagina, welke pagina's worden bezocht tijdens de sessie, welke downloads of speciale acties worden uitgevoerd en specifieke acties die via Google Tagmanager als event registraties worden gemonitord. Dit overzicht draagt niet alleen bij aan het complete inzicht over individuele bezoekers maar toont ook of het gepresenteerde pad het juist beoogde effect heeft.

Email workflows

Profielverrijking binnen OpptyLab is een continue proces. Iedere minuut van de dag voldoen bezoekers aan de gestelde criteria en worden daarmee aan de juiste segmenten toegevoegd. Deze segmenten kunnen dynamisch aan geautomatiseerde email flows worden gekoppeld. Daarmee kunnen hele specifieke boodschappen naar alleen die prospects worden gestuurd die 100% voldoen aan vooraf gestelde criteria. Deze vorm van automatisering levert een zeer nauwkeurig conversieproces op wat zonder veel moeite met extra profielcriteria verruimd of opgeschaald kan worden.