Eindeloze flexibiliteit voor je formulieren

De grootste uitdaging voor het verzamelen van relevante marketingdata zit 'm vaak in het organiseren van de hoeveelheid.

Hoe structureer ik mijn verzamelde data binnen de beperkingen van de software die ik gebruik? En overvraag ik de bezoeker niet met teveel vragen? OpptyLab zorgt voor maximale flexibiliteit in de hoeveelheid data die je wil beheren en zorgt voor slimme progressieve profilering waardoor je automatisch je ontbrekende invulvelden kunt presenteren op basis van reeds beschikbare data.

Een formulier is al een obstakel op zichzelf.
Daarom zijn designcontrole en interactie cruciaal.

Formulieren in bestaand CRM of in OpptyLab? OpptyLab Mapping geeft je de benodigde flexibiliteit om de data te vragen die je nodig hebt.

Uiteraard is het regelen van de data achter je website cruciaal. Beveiliging, structuur en controle bepalen of je data goed beheerd wordt. OpptyLab Mapping biedt de mogelijkheid om slimme formulieren via het platform te regelen of data van je eigen formulieren te verzamelen In 2 richtingen vanzelfsprekend.

'Responsive' en gebruiksvriendelijk als onderdeel van jouw ontwerp

Design en interactie van formulieren vergt niet alleen de juiste opmaak van invulvelden voor verschillende schermformaten. De interactie met informatie omtrent succesvolle afronding of controle op velden is even belangrijk. Het beheren van velden in een formulier kan een complex proces zijn. OpptyLab helpt je om de beste gebruikerservaring te geven. En dat geldt voor zowel de gebruiker als de maker van het formulier.

'Consent management' volgens de Europese norm

Het beheren van goedkeuring op de geleverde informatie door de gebruiker vergt een zo compleet mogelijke controle. Gebruikers geven hun akkoord op hele specifieke onderwerpen en die goedkeuring dient op de juiste wijze te worden behandeld. Daarom worden 'consents' in OpptyLab op een afzonderlijke wijze opgeslagen in combinatie met tijd en relatie tot de goedkeuring. Geheel in lijn met de Europese regelgeving (AVG) met een automatisch proces voor de termijn waarin deze goedkeuring geldt. Uiteraard is ook het terugtrekken van de goedkeuring door de gebruiker een onderdeel van het proces.