Een 360° beeld van je bezoekers
op basis van door jou gestelde prioriteiten

Bezoekers van een website zijn onder te verdelen in 'anonieme bezoekers', 'contacten' en 'prospects' (bekende bezoekers die dmv scoring prioriteit hebben).

Elke 'bezoeker' kan individueel worden beoordeeld op basis van gedrag, acties, consents, 'customer journey tags', score en persona matches. Alle informatie per bezoeker inzichtelijk gepresenteerd op de wijze die past bij de door jou gestelde doelstellingen per project.

Één overzichtelijke 'timeline' per gebruiker
met alle relevante acties op een rijtje.

'Scoring' met de combinatie van informatie-interesse en bezoekersfrequentie levert inzichten als nooit tevoren.

Ieder overzicht van een bezoeker toont in hoeverre deze bezoeker voldoet aan de 'Qualifiers' die zijn opgezet. Drie belangrijke Qualifiers worden visueel gepresenteerd. Welke persona match is er, wat is de hoogste contact score en wat is de hoogste engagement score. De scoring tabel en de qualifiers zijn op detail in te richten. Hierdoor is het profieloverzicht direct zichtbaar bij welke persona de bezoeker hoort.

Bezoekersgedrag kan met behulp van Google Tagmanager worden gevuld.

Google Analytics is niet meer weg te denken uit het digitale marketingpakket. Iedere organisatie of digitale marketeer werkt met Google Analytics om zoveel mogelijk informatie te kunnen verzamelen over de resultaten op de website. Echter in de meeste gevallen betreft het hier anonieme overzichten. Indvidueel gedrag valt niet af te leiden of terug te leiden naar een bezoeker op je website.

OpptyLab zorgt voor een koppeling tussen de registratie van het gedrag online en een VisitorID op je website. Met behulp van Google Tagmanager registreer je elke actie die je vast wilt leggen voor je website.

Deze data wordt in OpptyLab gelinkt aan de VisitorID zodat alle in GTM geregistreerde events duidelijk overzichtelijk in een tijdlijn gepresenteerd kunnen worden. Scrolling, page titles, clicks, forms, downloads. Daarnaast worden ook alle OpptyLab acties zoals verstuurde, geopende en geklikte mails in het overzicht getoond.

Alle gebruikersinformatie, netjes bij elkaar binnen één tool.