Met lead scoring transformeer je anonieme bezoekers eenvoudig naar een klant

Bezoekers consumeren informatie van je website. Iedere dag weer. Controle krijgen over deze consumptie per bezoeker is de essentie van marketing automation.

Weten wie welke interesse heeft en in welke fase van de buyer journey de bezoeker zich bevindt, creëert de mogelijkheid om je juiste informatie geautomatiseerd aan te bieden. OpptyLab combineert bezoekersgedrag met beschikbare profieldata waardoor belangrijke prospects snel aan de oppervlakte komen.

Conversie wordt een stuk eenvoudiger als je precies weet wie je welke informatie moet geven en op welk moment.

Marketing automation zorgt voor de exact juiste boodschap op het exact juiste moment.

Met OpptyLab Score stel je scores samen (Qualifiers) waarmee je zowel anonieme bezoekers als contacten eenvoudig kunt segmenteren op basis van interesse. De Qualifiers berekenen de actuele status meerdere malen per dag zodat de segmenten automatisch groeien. Deze segmenten kunnen aan geautomatiseerde flows worden toegevoegd zodat automatische activatie (triggers) met behulp van email of dynamische pagina response op de website kunnen zorgdragen voor het serveren van de juiste informatie op het juiste moment. Een nog betere propositie voor de bezoeker op basis van de beschikbare data zorgt daarmee voor een nog hoger conversieratio.

Optimaliseer je personas

OpptyLab Leads maakt het mogelijk om Qualifiers scores samen te stellen die precies aansluiten bij de door jou gewenste persona profielen. Dit maakt het kwalificatieproces voor je prospects uiterst effectief. Anonieme bezoekers kunnen op basis van informatieconsumptie snel worden gesegmenteerd en ook aan geautomatiseerde flows worden toegevoegd. Heldere graphics tonen snel hoeveel website bezoekers voldoen aan de door jou samengestelde criteria.

Waarom zou jij kiezen voor Opptylab?

Één instrument die de belangrijkste marketing functies binnen één enkele interfact toegangkelijk maakt.

Één instrument die bezoekers identificeerd, gedrags data logt en gebruikers data combineert ten behoeve van het kwalificatieproces

Veiligheid staat voorop. Als Nederlandse onderneming getoetst op de Europese privacywetgeving

Uitermate geschikt voor de complexiteit in talen voor de verschillende Europese landen

Uiterst schaalbaar voor snel groeiende projecten of bedrijven

Volledige controle over het geïntegreerde marketing proces

Voorspelbaar kostenmodel

Beoordeel OpptyLab in actie.

Onze product specialisten staan klaar voor een online demo van Opptylab. Gedurende deze demo wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden de functionaliteit van OpptyLab Marketing automation gepresenteerd en bespreken we de voordelen voor uw organisatie.

Met het versturen van uw gegevens gaat u er automatisch mee akkoord dat onze vertegenwoordigers telefonisch contact met u mogen opnemen voor het plannen van een afspraak.