Visueel coderen op een blanco canvas.

OpptyLab Content biedt een compleet CMS met vrijheid om te experimenteren met ontwerp, functionaliteit en interactie zonder echte code kennis nodig te hebben.

De beste gebruikerservaring kan alleen worden bereikt met complete controle in ontwerp op mobiel en desktop

Design vanaf een blanco canvas zonder echte programmeerkennis

Stylesheet design (CSS) is vaak voorbehouden aan echte designspecialisten. Veel CMS systemen leggen daarom veel vast in strakomlijnde gebruikskaders waarvoor veel flexibiliteit moet worden ingeleverd. Om maximale conversie te kunnen bereiken is het echter vaak nodig om op specifieke plekken in de website volledige controle uit te kunnen oefenen op de gebruikerservaring. Kleine details maken vaak het verschil. OpptyLab Content biedt een uiterst flexibele CMS omgeving die marketeers en designers in staat stelt de beste gebruikerservaring voor het juiste kanaal te ontwikkelen en te gebruiken. Templates of blanco sheet. Iedere optie is toepasbaar.

Gepersonaliseerde pagina's met behulp van slimme collecties.

Artikelen komen op verschillende plaatsen in een website terug. Ze worden in een CMS op een centrale manier onderhouden. In de praktijk betekent dit al snel dat je bij de layout van een artikel niet ziet hoe het artikel er online uitziet. OpptyLab Content werkt met behulp van Collections. Binnen een layout kunnen repeterende design elementen worden getoond die in het artikel volledig kunnen worden beheerd. Dat biedt niet alleen snelheid in ontwerp en eenvoudige controle. Het biedt ook de mogelijkheid om inhoud op elke positie te 'swappen' met relevante informatie gebaseerd op het bezoekersprofiel. In combinatie met het beschikbare bezoekersprofiel maakt dit personalisatie op de website tot een peuleschil.